tiistai 16. tammikuuta 2007

Everybody hates me because I'm paranoid (päivä 33)

"I feel thin - sort of stretched, like butter scraped over too much bread."
-Bilbo

Eilisestä alkaen vähennän Zyban-annoksen puoleen eli yhteen tablettiin päivässä. Tupakoimattomuuden jatkaminen onnistuu nyt selkeästi vähäisemmällä bupropionihydrokloridi-pitoisuudella plasmassa. Sen lisäksi oloni on jo pidempään ollut kuin pitkähäntäisellä kissalla keinutuolinäyttelyssä.

Nainen on pidellyt nilkastani kiinni, joten en ole leijunut aivan planeetta Skitsolle asti, mutta ei tämmöistä henkistä hammassärkyä jaksa enempää kuin on pakko.

Annoksen puolittamisen positiiviset vaikutukset tuntuivat jo eilen. Lakkasin ravaamasta ympäriinsä reisiäni naputellen, olin oikealla tavalla tietoisempi ympäristöstäni jo kello 18 aikoihin ja epämääräinen pahaolo poistui kokonaan iltaan mennessä. Nukuin hyvin. Mieleni ei ole alkanut tehdä tupakkaa missään vaiheessa.

Sivuvaikutuksista huolimatta suosittelen edelleen Zybania jokaiselle, joka on yrittänyt tupakoinnin lopettamista muilla keinoilla ja epäonnistunut. Bupropionihydrokloridi on tällä hetkellä tehokkainta tupakasta vieroittamiseen saatavaa kemikaalia maailmassa (ellei oteta lukuun pallokalan myrkkyä, joka toimii 100% tapauksista). Sen lisäksi Zyban tarjoaa moraalisesti hyväksytyn mahdollisuuden kokeilla pikku trippailua mikäli tuntuu siltä, että se jäi vähemmän hurjassa keskiluokkaisessa nuoruudessa tekemättä...

Ei kommentteja: