sunnuntai 17. joulukuuta 2006

Sininen vai punainen pilleri? (päivä 3)

Olen päättänyt lopettaa tupakoinnin 23 vuoden jälkeen. Metodiksi olen valinnut Zyban taikapillerit. Kuuri aloitetaan syömällä ensin yksi nappi päivässä kuuden päivän ajan samalla edelleen tupakoiden. Sen jälkeen annos tuplataan ja lakataan polttamasta savukkeita.

Aloin harkita tupakoinnin lopettamista kun naapurimaamme palavilta kaatopaikoilta leijuvat savut saivat kehkoni sattumaan ja kurkkuni tuntui olevan tulessa. Epäilin saaneeni syövän. Olin juuri tavannut elämäni naisen ja ajatus syöpään kuolemisesta heti sen jälkeen raivostutti minua typerällä turhuudellaan.

Tämän blogin tarkoitus on osittain toimia dokumenttina siitä miten tämä ihmelääke minuun vaikuttaa.

Lääkityksen aloittamisesta on nyt kulunut kolme päivää ja lukuun ottamatta eilistä koko päivän kestänyttä päänsärkyä ja lievää suun kuivumista oloni ei ole mitenkään erityinen. Tupakka maistuu edelleen kuten ennenkin ja yritän polttaa sitä mahdollisimman paljon varastoon tulevaa kuivaa kautta varten.

En ole vielä kärsinyt tunnetuista sivuvaikutuksista: unettomuudesta, kouristuksista (heh), ihottumasta, hengitysvaikeuksista (kääk) , kielen turvotuksesta, nivelsärystä, pyörrytyksestä, kuumeesta, kutinasta, sekavuudesta (wuhuu), hikoilusta, nykimisestä, näköhäiriöistä, punastumisesta tai mahakivusta. Listalta näyttää puuttuvan vitutus.

Ei kommentteja: