keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Jokainen lynkkaus on karnevaaliKun YLE järjesti tiistaina 4.3. kannabisiltansa alkoi some savuta. Virtuaalinen lynkkausjoukko etunenässään muutama maamme julkkistyrkky alkoi sytyttelemään soihtujaan ja heiluttelemaan heinähankojaan jo ennen keskustelun alkamista.

Mistä moinen innostus?

No, luvassahan oli melko harvinainen tilaisuus päästä julkisesti herjaamaan ja kivittämään toista ihmistä täysin ilman pienintäkään pelkoa edesvastuuseen joutumisesta.

Suomalaisen julkisuuskäytännön mukaista on, että jos puhut sallivaan sävyyn kannabiksesta, sinusta saa sanoa julkisesti aivan mitä tahansa. Tämän paikalle kertynyt virtuaalinen lynkkausporukka (ja Jari Sarasvuo sen jäsenenä) tiesi vallan mainiosti.
 

Perinteen mukaisesti kivien heittely kohteeksi valikoitiin sairaimmalta ja heikoimmalta vaikuttanut yksilö. "Karnevaalit", joihin Sarasvuokin viittasi, aloitettiin puuttumalla Tuomas Lustigin ulkoiseen olemukseen edes vaivautumatta kuuntelemaan häneltä ensimmäistäkään kommenttia. Nyt vain kävikin niin ikävästi, että Lustigilla on vakava sairaus ja huume-kannabis reseptillä. 

"My bad" totesi Jari Sarasvuo kun totuus lopulta valkeni hänelle. My ass!
 
On syvästi mielenkiintoista ketkä kerääntyivät heittelemään piruuttaan verbaalisia kiviä puolustuskyvyttömäksi tietämänsä ihmisen päälle.
 

Siis ketkä saavat tämän tyyppisestä ajanvietteestä itselleen kiksejä: "Hei toi on ruma! Hohohohohhoo!!!" 

PS

Ellei
Tuomas Lustig olisi vakavasti sairas, niin kaikki olisi ihan hyvin. Mikään ei olisi "my bad". Siinä pohdittavaa monelle muullekin kuin Jarille.

2 kommenttia:

Tyrannosaurus Judas Huttunen kirjoitti...

Sairaat ihmiset pitäisi vaan lopettaa yliannoksella kannabista.

Plerttu Aivohippa kirjoitti...

Jo ensimmäinen kannabispiikki voi tappaa.