lauantai 2. helmikuuta 2008

Maailman paras kännykkä

Joskus (ja aivan liian) harvoin käteen sattuu pala teknologiaa, joka on niin viimeistelty ja niin harkittu, että jo sen koskettaminen loihtii kasvoille tyytyväisen hymyn. Nokian uusi Communicator on täydellinen puhelin. Se on teknologinen taideteos, joka yllättää toimivuudellaan ja älykkyydellään vielä viikkoja ensikosketuksen jälkeen. Sanotaan, ettei mikään ole niin viisas kuin insinööri. Minun on nyt todettava, että Suomalainen insinööri on viisaampi kuin insinööri.

E90-puhelimessa on ainoastaan yksi vika ja se on hinta. Toivon senkin asettuvan kohdalleen vuoden sisällä, koska tämä laite ansaitsee paikan jokaisen liikkuvaa työtä tekevän vyökotelossa ja jokainen liikkuvaa työtä tekevä ansaitsee tämän puhelimen. Kun sen hinta hieman laskee, kyseinen laite on kevyesti hienointa päivittäisteknologiaa maailmassa.

Kunnioittavat kiitokset Ysikymppisen suunnitelleelle Nokialaiselle työryhmälle. Te olette tehneet tässä raakileteknologian vaivaamassa nykymaailmassa aivan poikkeuksellisen laadukasta työtä. Nostan teille hattuani.

Tämä puhelin on suomalainen katana.

Ei kommentteja: