torstai 22. huhtikuuta 2010

Kepeät mullat

Osaa omaisten suruun ottaen joudumme ilmoittamaan, että vuonna 1987 perustettu poliittinen puolue ”Vihreät” kuoli lopullisen ideologisen kuoleman tänään keskiviikkona 21.4.2010. Koska potilas oli sairastanut jo pidempään on nyt tapahtunut monelle helpotus. Lopulliseksi kuolinsyyksi on varmistunut epäonnistunut yritys nielaista kaksi kokonaista ydinvoimalalupaa samalla tuttua mantraa uskottavasti toistellen.

TV1:den A-studiossa myöhemmin illalla pidetyissä ruumiinvalvojaisissa paikalla olivat puheenjohtaja Anni Sinnemäki sekä ministeri Mauri Pekkarinen. Suomen oloissa melko erikoisessa tilaisuudessa mahdollisesti surun psykoosiin ajama Sinnemäki heilutteli tuoreen kalmon käsiä, tanssi sen kanssa perinteisen ”Vastustamme ydinvoimaa” tanssin ja poseerasi lopuksi jo hieman tuoksahtava raato sylissään pukeutuneena oppositiopoliitikoksi.

Nykyaikainen informaatioteknologia mahdollistaa sen, että tätä poliittista zombieta tullaan edelleen näkemään julkisuudessa. Se on tarpeellinen paitsi sen johtajistona esiintyville ideologisille nekrofiileille myös ydinvoimalobbareille, jotka voivat käydä sen kanssa keskusteluita ydinvoiman lisärakentamisesta.

Kuolleet tunnetusti häviävät väittelyssä useammin kuin yhdeksässä tapauksessa kymmenestä.

Ei kommentteja: