Helppo ja runsaasti parhautta sisältävä kanamarinadi. Tätä maistettuaan ihmiset luulevat, että osaat kokata.
1/2 purkkia Sambal Oelek-chilitahnaa
2-3 rkl soijaa
loraus ruokaöljyä
paljon kuivattua minttua (paljon tarkoittaa puolta maustepurkkia)
Ennen grilliä/uunia kannattaa yli jääneet marinadit sivellä lihoihin. Tämä ei tee lihasta tappavaa, mutta voimakkaampaa kyllä. Sambalin polte on lyhyt, suolainen ja terävä. Minttu viilentää sitä mukavasti. 2 tunnin marinoinnilla pärjää. Pidemmällä ajalla maku menee luonnollisesti syvemmälle.
6 kommenttia:
Herkullista. Tosin suosittelen kanan tilalle soijasuikaleita, ajavat kanan asian pizzassakin...
Hmmm... mielenkiintoista. Tofu on raaka-aineena jäänyt hieman vieraaksi. Laitappa tähän joku hyvä resepti tai linkki.
Tofukin on mainiota oikein marinoituna ja paistettuna, mutta mielessä oli tosiaan soijasuikaleet (http://www.polarsunproducts.com/data/img/ribad.jpg). Yleisesti keitetään liemikuution kanssa & paistetaan pannulla esim. soijakastikkeen, valkosipulin ja hunajan kera.
Lisää: http://ituhippi.livejournal.com/24359.html
Vain homot,hippi-homot ja homo hipit syö soijaa.
vai syökö... dän dä dää.
Mä olen kuullut, että teillä sepillä kisällinäytetyöhön kuuluu syväkurkkufellaatio...
Ei; todellinen koetus ja notkean sepän koe on autofellaatio. Harjoittelussa meni tovi, mutta kyllä kannatti. Työ moraali on kyllä vähän kärsinyt.
Lähetä kommentti