tiistai 27. marraskuuta 2012

Neuvokaa lapsianne myymään heroiinia

 "21-vuotias nuorukainen tuomittiin hovioikeudessa huimiin 400 000 euron korvauksiin nettipiratismista."
-Iltalehti, 27.11.2012

Erittäin vahvaa, kaksi ihmistä tappanutta, heroiinia maahantuoneen liigan johtaja tuomittiin Helsingin käräjäoikeudessa 82 500 euron korvauksiin.

Pirkanmaan käräjäoikeuden 26.11.2012 antaman tuomion mukaan juhannuksena hotellissa tapahtuneen kaksoisraiskauksen "ihmisarvoa vakavasti loukkaavat piirteet, erityisesti toiselle asianomistajalle teoista aiheutuneet vakavat seuraukset, asianomistajien hengen uhkaaminen ja teräaseen käyttö tilanteessa" ovat 39 000 euron vahingonkorvauksien arvoiset.

Mahtaa tämä puukkoraiskaaja olla iloinen ettei huumepäissään erehtynyt sentään tekemään mitään todella törkeää rikosta kuten lataamaan musiikkia netistä. Vuoden 2012 tiedostava vanhempi neuvookin lastaan mielummin rupeamaan heroiinikauppiaaksi kuin lataamaan uusimman Raija Pilkkumaan CD:n. Alta 10-vuotiaiden suhteen on parempi estää tietokoneen käyttö kokonaan, ellei halua poliisisetien potkivan ovea sisään ja vievän sitä mukanaan.

Vain poliittinen korruptio voi selittää tekijänoikeusjärjestöjen omiin tarpeisiinsa kehittämän tarkkailu-ja rangaistusjärjestelmän toiminnan. Niin kaukana se on muusta suomalaisesta oikeuden käytöstä.

Ei kommentteja: