torstai 17. helmikuuta 2011

Minua suoraan sanoen vituttaa

Minua suoraan sanoen vituttaa tämä lässytys "itsestä".

Itseltään voi joutua kateisiin. Itseen pitää tutustua. Oman itsen edessä pitää nöyrtyä ja lopulta voi löytää oman itsensä. Mitä narsistista paskaa. Sinä olet itse sinä ja jos elämä on niin tyhjää, että ihmissuhdeongelma pitää luoda oman itsen kanssa, niin onneksi olkoon.

Minua suoraan sanoen vituttaa nämä kukkahattuiset jättiläisvesipäät, joiden mielestä tähtisadetikkukin vaarantaa terveyden.

Jos se on hauskaa se on turhaa, vaarallista tai häiritsevää. Nyt jo abirekkojen lavoille on vaadittu kortillisia järjestysmiehiä(!) Kuulkaahan nyt. Sellaista pehmustettua pakkopaitamaailmaa ei ole mahdollista luoda, jossa te postkörttiläiset maammon marjat tuntisitte olonne kyllin turvalliseksi ja ympäristönne tarpeeksi normiksi. Kokeilkaa siedätyshoitona vaikka tulitikkujen raapimista ilman suojalaseja.

Minua suoraan sanoen vituttaa tämä nykyinen "yrittäjyyden" palvonta.

Ei niin turhaa julkkista ettei sillä olisi sen omaa läsnäoloa myyvää konsulttifirmaa, jonka ainoa työntekijä on tämä julkkis itse. Aiemmin näitä turhakkeita kutsuttiin sirkuspelleiksi tai kohteliaammin viihdyttäjiksi. Nyt he ovat yrittäjiä. Yrittäjyydestä on tullut määrittelemätön arvo, johon liittyi tarkemmin määrittelemättömiä hyveitä. Se tiedetään kuitenkin, että yrittäjä on joka tavalla parempi ihminen kuin ei-yrittäjä ja sille tulee olla kiitollinen sen yrittäjyydestä.

Minua suoraan sanoen vituttaa tämä Eurooppalainen oikeistobuumi.

Pohjoismaisesta sosiaalidemokratiasta puhutaan nyt muodikkaasi DDR:än hirmuhallintoon verrattavana sortojärjestelmänä. Ensimmäiseksi rajoittamattoman kapitalismin rattaissa murskautuvan nuorison konservatiivisuus ja uusoikeistolaisuus saa epäilemään, että GSM-säteily tuhoaa aivojen pintakerrosta. Terminologian raivokkuuden perusteella voisi luulla kokonaisen sukupolven istuneen itse Stalinin vankileireillä Siperiassa. Joku voisi kertoa minullekin mitkä olivat ne hirvittävät kärsimykset, joita Pohjoismainen hyvinvointivaltio synnytti ja miten nykyinen curling-vanhemmille syntynyt konservatiivinuoriso joutui ne henkilökohtaisesti kokemaan.

Minua suoraan sanoen vituttaa tämä Persujen myyminen ei-sosialistisena ”työväenpuolueena”

Tyydyn siteeraamaan.

"Suomessa oli vuoden 2010 joulukuussa 204 000 työtöntä samaan aikaan kun töitä olisi taatusti kaikille. Kyse on asenne-ongelmasta eikä kohtaanto-ongelmasta."
-Juhani Mönkonen, Perussuomalaiset

"Silloin työsuhdeturva ei välttämättä olisi niin hyvä kuin nykyään. Esimerkiksi USA:ssa työntekijästä pääsee nopeasti eroon, mutta se tarkoittaa sitä, että työnantaja uskaltaa palkata työvoimaa." (Suomessahan irtisanominen tuntuu olevan tooosi hankalaa...)
-Jussi Halla-aho, Perussuomalaiset

”Työntekijän ja työnantajan on mahdollisuus sopia joustavasti työajoista ja työkorvauksesta molempien intressien mukaisesti sen jälkeen kun henkilö on täyttänyt 60 vuotta.”

”Saman kaavan mukaan työpaikkojen luominen merkitsee sekä yhteiskunnallisten työn teettämisen (taloudellisten ja irtisanomisperusteisten) esteiden poistamista että työn tekemisen saamista, ei vain kannattavaksi, vaan myös välttämättömäksi, mikäli yksilö aikoo taloudellisesti yhteiskunnassa pärjätä.”
-Täysmuutos-ryhmä, Perussuomalaiset

Ei ole ihme, että Jyrki Katainen lobbasi Perussuomalaiset YLEn kolme suurimman puolueen vaalitenttiin.

Ei kommentteja: