maanantai 18. tammikuuta 2010

Ongelmat poistuvat kun ne nimetään uudelleen

Kuuntelin tänään radion valtakunnallisen nuorisokanavan toimittajien jutustelua päihdeongelmasta. Raikkaaseen nykytyyliin puhuttiin asioista niiden "oikeilla nimillä" eli keskustelun aiheena olivat narkkarit.

Kaikkihan me narkkarit tiedämme. Narkkari ei ole päihde-tai mielenterveysongelmainen nuori tai jonkun äiti tai jonkun lapsi. Narkkari on epäsiisti himomurhaaja, joka koulun nurkalla syöttää lapsille huumeita nallekarkkeina. Narkkari ei ole syntynyt naisesta vaan narkkari kasvaa kuin peruna kun maahan tippuu huumetta - siksi narkkarilla ei ole napaa. Yleensä narkkari on sekakäyttäjä, joka on siis myös alkoholisti, joka on tietenkin työtön, joka on loinen.

Tarkemmin määrittelemätön osa työttömistä ylipäänsä on nykyviisauden mukaan loisia. Tämä osa on mahdollisesti pieni tai sitten se on suuri. Se ei ole tärkeää. Tärkeää on, että loinen makaa tukiloukussa. Loinen elää toisten rahoilla ja nauraa kaikille, jotka ovat kyllin tyhmiä elättääkseen loista. Loinen ei halua tehdä töitä koska se ei ole kannattavaa tai loista ei huvita tai loinen on sekakäyttäjä narkkari. Loinen vituttaa ja narkkari pelottaa.

Työttömyys, huumeriippuvuus ja alkoholismi lakkaavat olemasta meidän ongelmiamme kun niistä tehdään loisten ja narkkareiden ongelmia.


Loisten ongelmat eivät ole ongelmia - loiset ovat ongelma.

Ei kommentteja: