keskiviikko 2. huhtikuuta 2008

Ilettää

Ministerin virka on Suomen tärkeimpiä työpaikkoja, joten sen hoitamisesta on oltava selkeät säännöt ja käytännöt. Kun ministerien siveyden ja yksityiselämän suhteen yksityiskohtaisen ja totuudellisen omista asioista raportoinnin on nyt todettu olevan viran hoidon suhteen välttämättömiä ominaisuuksia, on asiasta saatava virallinen käytäntö. Myös kansalaisten oikeutta olla perillä tärkeistä yhteiskunnallisista asioista on suojeltava, joten ehdotan seuraavaa.

1. Perustetaan Byrokraattinen ja Disiplinäärinen Seksiministeriö (BDSM), joka vastaa ministerien ja muiden korkeiden virkamiesten seksuaalisuuden valvonnasta.


2. Naimattomilta ministereiltä vaaditaan virkavalan yhteydessä yleinen selibaattilupaus.

3. Naimisissa tai vakinaisessa suhteessa olevien ministerien on ennen virkavalan vannomista haettava erivapautta BDSM:ltä. Tämä erivapaus on aina tapauskohtainen ja koskee vain ministerin viran alkaessa voimassa olevaa suhdetta. Lupa anotaan puoleksi vuodeksi kerrallaan ja siihen sisältyy raportointivelvollisuus.

4. Mikäli naimaton ministeri haluaa olla eroottisävytteisissä puheissa tai intiimeissä tekemisissä kenen tahansa henkilön kanssa, mukaan lukien ministeri itse, on ministerin anottava siihen lupaa BDSM:ltä, joka myöntää lupia tapauskohtaisesti puoleksi vuodeksi kerrallaan raportointivelvollisuudella.

5. Raportointivelvollisuus. Ministerin on raportoitava intiimeistä toimistaan rehellisesti, mitään peittelemättä ja pienintäkin yksityiskohtaa myöten BDSM:lle, Hymylle, Iltasanomille ja Iltalehdelle sekä pelkästään tähän tarkoitukseen varattuun henkilökohtaiseen blogiin.

Jotta nämä raportit olisivat riittävän totuudenmukaisia määrätään jokaiselle ministerille videokameralla varustettu henkilökohtainen siveystallentaja, joka kuvaa ministerin aktiviteettejä 24 tuntia vuorokaudessa. Näitä tallenteita on kansalaisten mahdollista seurata tarkoitukseen erikseen perustettavalta uudelta digikanavalta sekä ladata verkko-osoitteesta www.eduskunta.fi. Parhaat palat toimitetaan kuukausittain DVD:llä suurimmille videovuokraamoketjuille.

6. Kansalaisille rakennetaan 80-paikkainen katsomo jokaisen ministerin makuuhuoneeseen, johon saa lippuja ”first-come-first-served” periaatteella. Eläkeläiset, opiskelijat ja veteraanit puoleen hintaan. Vuoteen 2009 mennessä vastaavat katsomot rakennetaan myös WC-, suihku- ja saunatiloihin.

7. Ministerien käytettyjä varmuusvälineita, terveyssiteitä ja alusvaatteita voivat kansalaiset tilata verkko-osoitteeseen www.eduskunta.fi avattavasta verkkokaupasta. Tuotteet lähetetään nimettömissä mustissa kirjekuorissa.

8. Siltä varalta etteivät nämäkään toimet riitä suojelemaan kaikkein herkimpiä kansalaisia on ainakin suurimpien puolueiden puheenjohtajille järjestettävä nenäliinat sovituskyyneleitä varten valtion puolesta.

Ei kommentteja: