maanantai 17. syyskuuta 2007

Kylmäkalle

15-vuotias James Mitner kun hänet löydettiin asunnostaan
Los Angelesista 2025. Mitner kuoli sairaalassa kolme
päivää myöhemmin. Kuvasta tuli nopeasti tappavan
virtuaaliaddiktion symboli (klikkaamalla luonnollisessa koossa).

Vuonna 2030 Galaxy Of Netcraft XIII nettipeli herättää keskustelua ihmisten oikeudesta valita se todellisuus, jossa he elävät sekä mikä lopulta on todellisuutta. Suonensisäisen ruokinnan ja elinikäisen sairaalahoidon sisältävän Premium-pelipakettin hankkineet "Kylmäkallet" siirtyvät pysyvästi virtuaalitodellisuuteen.

Ensimmäinen Kylmäkalle Yhdysvaltain kansalainen Mike Noonan voitti pitkän oikeustaistelun perhettään ja sukulaisiaan vastaan vuonna 2028. Yhdysvaltain korkein oikeus julisti lopullisessa päätöksessään mm:

"Koska

1. Virtuaaliteknologia on saavuttanut yleisesti hyväksytyn käsityksen mukaisesti tason, jolla aistinvaraisesti ei ole mahdollista erottaa simuloitua todellisuutta alkuperäisestä

ja

2. Alkuperäisten simuloitavien todellisuuksien lukumäärän ollessa yksi ja mahdollisten simulaatioiden määrän lähennellessä teoreettisesti ääretöntä

on mahdollisuus tämän oikeusistuimen sijaintiin alkuperäisessä todellisuudessa äärimmäisen pieni ja missään nimessä sitä ei voida konkreettisesti todistaa. Näin ollen tällä oikeusistuimella ei ole perusteltua oikeutta rajoittaa yksilön vapautta valita mieleisensä todellisuus."

2 kommenttia:

N.uttunen kirjoitti...

lolz wanha !! l337hax yur momma.

Plerttu Aivohippa kirjoitti...

Tarzan 31 ymmärrä. Mikä painaa n00baa?