tiistai 7. elokuuta 2007

Viina on vapautta!

Toimittaja Kari Huoviala kirjoittaa 4.8. kolumnissaan Presso-lehdessä uusliberalismin Suomessa aiheuttamien ongelmien johtuvan siitä, että "Suomi on täynnä" sosialisteja, jotka eivät kykene elämään nykyisessä kapitalistisessa paratiisissa. Tähän päätelmään hän on tullut koska alkoholiveroa aiotaan lisääntyneiden haittojen takia nostaa 15%.

Huoviala toteaa vailla pienintäkään hymynvärettä etteivät sosialistit osaa juoda viinaa. Kapitalistit sitävastoin ovat kohtuukäyttäjiä. Halpa ja mahdollisimman helposti saatava etanoli on yhtä kuin taloudellinen ja yhteiskunnallinen vapaus. Sen kahlitsemattoman virtaamisen rajoittaminen on sosialismia ja alkoholisoituva ihminen on sosialisti eikä alkoholisti.


Uskokaa tai älkää. Niin kirjoittaa suomalainen ammattitoimittaja viikonlopun Pressossa. Päätäni särkee eikä se nyt johdu pullollisesta Kokoomusta.

TUOREIMMAT UUTISET:
AUSTRALIA TÄYNNÄ SOSIALISTEJA

"Puolet nuorista australialaismiehistä juo vaarallisen paljon alkoholia, varoittavat tutkijat. Erityisen huolestuttava tilanne on 18-24-vuotiaiden miesten joukossa, mutta myös koko miesväestön viinankulutus huolestuttaa tutkijoita."
-Iltasanomat 13.8.2007

Ei kommentteja: