keskiviikko 21. maaliskuuta 2007

Hallelujaa

"Laki ei estä, mutta äänikuningas Sauli Niinistöstä (kok) ei voi tulla seuraavaa pääministeriä, vaikka Suomen kansa polvillaan sitä rukoilisi."
-IltaSanomat, 21.03.2007

Koska koko Suomen kansan polvillaan suorittamasta rukoilustakaan ei ole apua on prosessi Sauli Niinistön kanonisoimiseksi käynnistettävä. On törkeää miten kumarassa vasemmistoon päin Suomen katolinen kirkko ja sen jämähtänyt kommaripapisto on tässä asiassa ollut.

Yli 60 400 ääntä saanut Niinistö on ensin julistettava autuaaksi. 2007 jouluna hänet sitten nopeutetun käsittelyn avulla voidaan ylentää pyhimykseksi ja liittää pyhimysluetteloon, jolloin saamme jotain todellista juhlittavaa 24.12. Suomen kansallislaulu muutetaan samalla muotoon: "Oi maamme Sauli, synnyinmaa..." ja vanha Breszhcvfzeniläisen ajan "Suomi-Finland" muutetaan "Sale-Finlandiksi", joka muutoinkin kuvaa nykyarvoja paremmin.

Paaviksi Saulia voidaan alkaa valmistella, kun hän saa päätökseen tulevan 25-vuotisen urakkansa presidentillisenävaltiovarainpuhemiespääministerinä, joka virka on itään rähmällään olevan kyykistelevän kommarieduskunnan heti paikalla perustettava.

1 kommentti:

N.uttunen kirjoitti...

Hui...Huimaa... Ye'Olden Englannissa kanonisoidaan jengi tykillä.