lauantai 16. toukokuuta 2009

On taas se aika vuodesta

Helppo ja runsaasti parhautta sisältävä kanamarinadi. Tätä maistettuaan ihmiset luulevat, että osaat kokata.

1/2 purkkia Sambal Oelek-chilitahnaa
2-3 rkl soijaa
loraus ruokaöljyä
paljon kuivattua minttua (paljon tarkoittaa puolta maustepurkkia)

Ennen grilliä/uunia kannattaa yli jääneet marinadit sivellä lihoihin. Tämä ei tee lihasta tappavaa, mutta voimakkaampaa kyllä. Sambalin polte on lyhyt, suolainen ja terävä. Minttu viilentää sitä mukavasti. 2 tunnin marinoinnilla pärjää. Pidemmällä ajalla maku menee luonnollisesti syvemmälle.

6 kommenttia:

  1. Herkullista. Tosin suosittelen kanan tilalle soijasuikaleita, ajavat kanan asian pizzassakin...

    VastaaPoista
  2. Hmmm... mielenkiintoista. Tofu on raaka-aineena jäänyt hieman vieraaksi. Laitappa tähän joku hyvä resepti tai linkki.

    VastaaPoista
  3. Tofukin on mainiota oikein marinoituna ja paistettuna, mutta mielessä oli tosiaan soijasuikaleet (http://www.polarsunproducts.com/data/img/ribad.jpg). Yleisesti keitetään liemikuution kanssa & paistetaan pannulla esim. soijakastikkeen, valkosipulin ja hunajan kera.

    Lisää: http://ituhippi.livejournal.com/24359.html

    VastaaPoista
  4. Vain homot,hippi-homot ja homo hipit syö soijaa.

    vai syökö... dän dä dää.

    VastaaPoista
  5. Mä olen kuullut, että teillä sepillä kisällinäytetyöhön kuuluu syväkurkkufellaatio...

    VastaaPoista
  6. Ei; todellinen koetus ja notkean sepän koe on autofellaatio. Harjoittelussa meni tovi, mutta kyllä kannatti. Työ moraali on kyllä vähän kärsinyt.

    VastaaPoista